“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

Tarih 21 Nisan 2024, 01:29 Editör

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Fazlaca, “Altınova’yı hep birlikte daha ilerilere taşıyacağız” dedi.

İlçe halkının kendisine gösterdiği sevgiden ötürü çok memnun olduğunu belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” diye konuştu.
Ziyaretçi akını
Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, Altınova Kaymakamlığına bağlı kurum müdürleri, Altınova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Aykın Tersanesi sahipleri Bilal ve Birol Aykın ile yönetim kurulu üyeleri, Tersane Girişimcileri AŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi, Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Güzel ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Kadın Kolları yönetimi, Altınova’nın mahalle ve köy muhtarları, Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER) Başkanı Nurten Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Doğan ve Bahar İnce, Çavuşçiftliği Spor Kulübü yönetimi, Balkan Göçmenleri Derneği yönetimi, Etik Marine Gemi İnşa firma sahipleri, Altınova Ekomini Market işletme sahipleri Feride ve Şahin Alp, Kaplan Doğalgaz ve Nova Otel yetkilileri ile Xpress Mutfak Catering firmasının temsilcileri Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Bu haber 85 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

ALTINOVA HABER GAZETESİ