Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü binası yapımına başlandı

Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü binası yapımına başlandı

Tarih 29 Ağustos 2022, 17:42 Editör

Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve 4 aile hekimliği birimini içinde barındıracak olan sağlık tesisi inşaatının çalışmalarına başlandı.

Bodrum ve 2 kat şeklinde projelendirilen tesis 500 metrekare oturum alana sahip olacak. Toplam bin 500 metrekare kapalı alan ve 2 bin metrekare arsa alanı sağlık tesisi nisan 2023 tarihinde bitmesi öngörülüyor.
Başkan Oral’dan teşekkür
Yeni bina ile ilçenin önemli bir eksikliğinin giderileceğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “İlçemize yapılan yatımlarda bizlere destek olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nin şahsında hükümetimizin tüm bakan ve bürokratlarına, AK Parti Yalova İl Başkanımız Sayın Muğlim Bağatar'ın şahsında tüm teşkilatlarımıza, AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'e, AK Parti Yalova Milletvekili Sayın Meliha Akyol'a, AK Parti Altınova İlçe Başkanımız Sayın Hasan Zafer'e, ilçe halkım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber 693 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

Aşevi personeline teşekkür

Aşevi personeline teşekkür Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il protokolüne veda ziyaretlerine devam ediyor.

ALTINOVA HABER GAZETESİ - Mehmet MERCAN