Başkan Oral, Karaosmanoğu’nun imza gününe katıldı

Başkan Oral, Karaosmanoğu’nun imza gününe katıldı

Tarih 20 Şubat 2024, 10:43 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nun, “Herkesin Başkanı” isimli kitabının lansmanına katıldı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun, “Herkesin Başkanı” isimli kitabının imza gününe katıldı.
Başkan Oral, “Değerli büyüğümüz, belediye başkanı ve siyasetçi olmanın sırlarını kitabında bizlerle paylaşıyor. Sayın Başkanımızın kaleme aldığı bu eser, özellikle genç siyasetçiler için bir rehber niteliği taşıyor. Siyasetin inceliklerini ve başarı sırlarını keşfetmek isteyen herkes için tavsiye ederim” diye konuştu.

Bu haber 205 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Yalova da kaçak inşaatlar artıyor

Yalova da kaçak inşaatlar artıyor Her geçen gün ruhsat almadan bina dikenler, mevcut yapılara usulsüz kaçak bölümler ekleyenler artarken, yetkililer ...

Altınova Kent Müzesi ilgi görüyor

Altınova Kent Müzesi ilgi görüyor Altınova Vakıfbank İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Müzeler Haftası nedeniyle Belediye Hizmet Binasında bulunan ‘Altın...

ALTINOVA HABER GAZETESİ