Oral: Eser siyasetini sürdüreceğiz

Oral: Eser siyasetini sürdüreceğiz

Tarih 10 Ocak 2024, 09:19 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, kahvehanede vatandaşlarla buluştu

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Oral, “Bu millete hizmetkâr olmayı şeref sayan bizler, doğru adımlarla yola devam ederek, Altınova’mıza hizmete devam edecek, eser siyasetini sürdüreceğiz” diye konuştu.
“Kalkınmamızın miladı olacak”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla çay içip talepleri dinledi, çalışmaları anlattı. Altınova’da hizmetlere ve eserlere devam edeceğini ifade eden Başkan Oral, “Ülkemiz, milletimiz için gece gündüz demeden tüm kurumlarımızla çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılında ilçemiz tarihi yatırımlar, hizmetler, kazanımlarımızın ve kalkınmamızın miladı olacak” diye konuştu.
“Bu millete hizmetkâr olmayı şeref sayıyoruz”
AK Parti’nin her ferdiyle millete hizmeti merkeze alan anlayışla hareket ettiğini dile getiren Başkan Oral, “AK Parti sadece seçim döneminde halkla kucaklaşan bir parti değildir. AK Parti, milletin içinde yeşeren, filizlenen ve yaşayan bir siyasi harekettir. Bu millete hizmetkâr olmayı şeref sayan bizler, doğru adımlarla yola devam ederek, Altınova’mıza hizmete devam edecek, eser siyasetini sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bu haber 162 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ