Emniyet Müdürü Gözüm, öğrencilerle buluştu… Her zaman sizinleyiz

Emniyet Müdürü Gözüm, öğrencilerle buluştu… Her zaman sizinleyiz

Tarih 05 Ocak 2024, 10:15 Editör

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Emniyet Müdürü Gözüm’e Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Katipoğlu, Altınova İlçe Emniyet Müdür H. Kürşat Seçer ve Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar eşlik etti.
Bir ilk oldu
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ün de katılımlarıyla Altınova Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette okul yönetimi ve öğretmenlere artan zorbalığı, güvenlik önlemleri, güvenli internet, sosyal medyanın öğrenciler üzerindeki etkileri konularında bilgilendirmede bulunulurken, öğrencilere birlikte mesleki kariyer planlarıyla alakalı görüşme gerçekleştirildi.
Altınova İlçe Milli Eğitim Müdür Zeki Sitar, ilk kez bir emniyet müdürünün öğrencilerle bir araya geldiğini söyleyerek İl Emniyet Müdürü Gözüm’e teşekkür etti.
Muhtarı da ziyaret etti
Okul ziyareti sonrası İl Emniyet Müdürü Gözüm ve beraberindekiler Kaytazdere Mahalle Muhtarlığına giderek vatandaşlar ile mahalle muhtarının sorunlarını dinlediler ve bilgi aldılar.

Bu haber 143 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ