Altınova’da polisler yılbaşında iş başında

Altınova’da polisler yılbaşında iş başında

Tarih 31 Aralık 2023, 23:57 Editör

Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzuru ve güveni için yılbaşı gecesi de denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri için ilçe genelinde denetimler gerçekleştirdi. Emniyet ekiplerine Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği de destek oldu.
Tüm tedbirler alındı
İlçenin kritik noktalarında gerçekleşen denetimlerde sürücü ve yolcuların kimlik kontrolleri ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Denetimlerde ayrıca araç yoğunluğunun yaşanabileceği güzergâhlarda trafik ekipleri de tedbirler alarak, kontrollere devam etti. Denetimlerin günün ilk ışıklarına kadar kesintisiz sürdüreceği bildirildi.
Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, yılbaşı gecesi vatandaşların huzur ve güvenliğini en üst düzeyde sağlamak amacıyla tüm önlemlerin alındığını söyleyerek, vatandaşların yeni yılını kutladı.
Öte yandan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, görev başında bulunan emniyet mensuplarını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Bu haber 123 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ