Başkan Oral, personelin yeni yılını kutladı

Başkan Oral, personelin yeni yılını kutladı

Tarih 30 Aralık 2023, 18:28 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yılın son mesai gününde tüm personeli ziyaret edip, yeni yıllarını kutladı.

Altınova’ya değer katan tüm hizmetlerde emeği olan personele teşekkür eden Başkan Oral, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Tek tek tokalaştı
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yılın son mesai gününe Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde başladı. Daha gün ışımadan şantiyeye gelen Başkan Oral, çay simit eşliğinde personelle kahvaltı yaptı.
Ulaşımdan çevreye, tarihi mirastan spora kadar her alanda yatırımlarla dolu dolu geçen bir yılı geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Oral, hayata geçirdikleri tüm hizmetlerde personelin emeği ve alın teri olduğunun altını çizdi. Sohbet havasında geçen ziyarette tüm personele emekleri için teşekkür eden Başkan Oral, yeni yılın tüm personel ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.
Daha sonra Belediye Hizmet Binası’na gelen Başkan Oral, burada da tüm personeli odalarında ziyaret edip, yeni yıllarını kutladı. 2023 yılını ekip olarak, yoğun bir tempoda hizmetlerle geçirdiklerini kaydeden Başkan Oral, 2024 yılında da aynı tempo ile ilçe sakinlerini hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu haber 135 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ