“Altınova’da Üretim, istidam artıyor”

“Altınova’da Üretim, istidam artıyor”

Tarih 24 Aralık 2023, 12:55 Editör

Başkan Oral, Tersanelerde çalışan Taşeron temsilcileri ve esnafla kahvaltıda bir araya geldi…

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ahmet Can Kant ve Mehmet Cineviz’in ev sahipliğinde işletme temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ACK Group sahipleri Ahmet Can Kant Mehmet Cineviz’in ev sahipliğinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki işyerinde tersanelerde taşeron temsilcileri ve esnafla kahvaltıda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
“Yerli ve milli Projeler…”
İşletmelerin taleplerini dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Oral, Altınova’nın her alanda büyüyüp geliştiğini, bunda sanayicilerin, esnaf ve sanatkârın büyük katkısı olduğunu ifade etti.
İş dünyasının Altınova’ya her geçen gün daha fazla değer verdiğini ve yatırım yaptığını ifade eden Başkan Oral, “İlçemizi el ele vererek büyütüyoruz. Üretim, istidam artıyor. Yerli ve Milli önemli projelere imza atılıyor, teknoloji alanında büyük başarılara imza atılıyor. Tüm bu ilerlemeleri hep birlikte yapıyoruz” diye konuştu.
Geniş katılım
Kahvaltıya; Bars Marin’den Turgay Çetinkaya, Ada platform’dan Erdal Şahin, Değirmen ev yemekleri’nden Berat Cineviz, Cineviz İnşaat’tan İlhan Cineviz, Degem’den Kadir Deniz, Botek’ten Ufuk Gülbenzer, Akpak Halı Yıkama’dan Bayram Yılmaz, Seltaş Tersanesi’nden Ömer Aslan, Kardeşler Platform’dan Recep Bulduk, Özcan Civata temsilcileri, Bym temsilcileri ve çevredeki esnaf katıldı.

Bu haber 159 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ