“İlçemizi el ele vererek büyütüyoruz”

“İlçemizi el ele vererek büyütüyoruz”

Tarih 22 Aralık 2023, 09:03 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede esnaf ziyaretlerine devam ediyor…

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnafları ziyaret eden Başkan Oral, yapılan çalışmaları anlatarak, görüş alışverişinde bulunuyor.
Esnafın sorunlarını dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Oral, Altınova’nın her alanda büyüyüp geliştiğini, bunda esnaf ve sanatkârın büyük katkısı olduğunu ifade etti.
“Yerel işletmelere destek çağrısı”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bu tür ziyaretlerin ilçenin ekonomik ve sosyal dokusunun güçlenmesine katkıda bulunacağını belirterek, tüm vatandaşları yerel işletmelere destek olmaya çağırdı.
Esnaf ziyaretlerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, esnafın taleplerini dinleyen Başkan Dr. Oral, "Esnaflarımızla karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları ele alıyoruz. Her iki taraf açısından da oldukça yararlı geçiyor. Bu çerçevede de esnafımızla bir araya geliyoruz. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bu haber 138 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ