Öğrencilerden Filistin kermesi

Öğrencilerden Filistin kermesi

Tarih 20 Aralık 2023, 22:56 Editör

Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından Filistin’e destek amacıyla kermes düzenlendi.

Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı (ÇPL) Anadolu Lisesi Öğrencileri, Değerler Eğitimi Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Filistin’e destek amacıyla kermes düzenlendi.
Gelirler Gazze’ye
Altınova ÇPL Anadolu Lisesi Bölümü öğrencileri, veli ve öğretmenlerin desteği ile hazırlanan kermeste Filistin amblemli ürünler, el emeği yiyecekler satışa sunuldu. Elde edilen tüm yârdim ve gelirler Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
“Tüm Müslümanların ortak davasıdır”
Yapılan zulme sessiz kalmamak amacıyla bu kermesi düzenlediklerini söyleyen Altınova ÇPL Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Özlem Bulduk, ““Filistin’de, tüm dünyanın gözü önünde bir vahşet yaşanıyor, insanlık suçu işleniyor. Öğrencilerin bu davranışı merhamet duygularının yansımasıdır. İnsandaki merhamet duygusu; kardeşine şefkat kanadıyla yaklaşmasına, iyilik yapmasına vesile oluyor. Filistin meselesi tüm Müslümanların ortak davasıdır.
Emeği geçenlere teşekkür
Bu anlamlı kermesin düzenlenmesinde emeği geçen; kalpleri sevgi ve merhamet dolu öğrencilerimize, destek veren ailelerine ve yol gösteren okul yönetimimiz ve öğretmenlerimize duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber 148 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ