Altınovalı öğrenciler Çanakkale'de

Altınovalı öğrenciler Çanakkale'de

Tarih 19 Aralık 2023, 21:01 Editör

Altınova Anadolu Lisesi Öğrencileri, Çanakkale şehitliğine düzenlediği geziyle şehitlerini andı.

Altınova Anadolu Lisesi, ÇEDES Projesi Değerler Eğitimi kapsamında "Şühedanın izinde" Programı kapsamında Altınova Belediyesi’nin desteğiyle Çanakkale’ye gezi düzenledi.
Proje kapsamında
Diyanet İşleri Başkanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen Değerler Eğitimi Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Altınova Anadolu Lisesi Öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.
Duygusal anlar
Çanakkale Gelibolu Adasında Şehitlikler ve Müzeleri, rehber eşliğinde gezen öğrenciler, duygusal anlar yaşadı. Özellikle büyük mücadeleye kendileri gibi lisede okuyup da vatan savunmasına katılıp şehit olan öğrencilerin hikâyesini dinlediklerinde gözyaşlarını tutamadı.
Başkan Oral’a teşekkür
Gezi ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Bünyamin Kozaklı, “Danışman öğretmenlerimizin gözetiminde 40 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikle, öğrencilerimizde Çanakkale Ruhunun oluşması hedeflendi. Bu etkinliğimizde atkılarından dolayı Altınova Belediye Başkanımız Metin Oral Bey'e teşekkür ederiz" diye konuştu.

Bu haber 127 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ