Başkan Oral’dan AFAD’a kutlama

Başkan Oral’dan AFAD’a kutlama

Tarih 18 Aralık 2023, 21:08 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın kuruluşunun 14. Yılını kutladı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın kuruluşunun 14. Yılını kutladı.
“Ortak faaliyetlerimiz devam edecek”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova’da deprem ve sivil savunma konusunda toplumun bilinçlenmesi için tüm imkânların seferber edildiğini dile getirdi. Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Altınova Belediyesi ve Altınova Afet Gönüllüleri Derneği’nin ortak çalışmalar gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Oral, “Bu konudaki faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.
“AFAD, 7/24 görev başında”
Olası afetlere karşı toplumun bilinçlendirilmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Oral, “Bu konuda belediye olarak biz de gerekli çalışmaları yapmaktayız. AFAD oldukça önemli bir görev yürütmektedir. AFAD, 7 gün 24 saat her türlü kazalarda, afet durumlarında, kaybolmalarda ve birçok alanda çok ciddi çalışmalar yapmaktadır. AFAD diğer kuruluşlarla da yakın ilişkiye girmekte, halkı bilinçlendirmektedir. Başta deprem olmak üzere yaşanabilecek afet ve acil durumlara karşı toplumsal bilinci artırmak en önemli iştir” diye konuştu.

Bu haber 131 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ