Altınova, Türkiye’yi keşfediyor

Altınova, Türkiye’yi keşfediyor

Tarih 13 Aralık 2023, 09:41 Editör

Altınova Belediyesi; ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik devam eden tarih ve kültür gezileri devam ediyor.

Altınova Belediyesi’nin tarih ve kültür gezileri devam ediyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ücretsiz gezilerde dostluklar pekişip yeni arkadaş grupları da oluşuyor.
Rehber eşliğinde
Altınova Belediyesi’nin ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini vatandaşlara aktarmak amacıyla başlatılan geziler devam ediyor. Gidilen şehirlerde rehberler eşliğinde gezen vatandaşlar, ettikleri iller hakkında tarihi ve kültürel bilgileri elde ediyor.
Önemli şehirler
Altınova Belediyesi, yıl içerisinde Bursa Ulucami ve türbelere 481 vatandaşı, Bursa Macera Parkı ve panoramik Müzeye de 619 öğrenciye gezi düzenledi. Belediye son olarak başlattığı ve devam eden Sakarya Taraklı, Bolu Göynük ve Ankara Beypazarı gezilerine ise 225 vatandaş katıldı.
“Yeni yerler keşfediyoruz”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Kültür gezilerimiz kapsamında Altınovalı hemşerilerimizle her fırsatta yeni yerler keşfediyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz gezilerimize ülkemizin önemli tarihi ve kültürel bölgelerini kapsıyor” diye konuştu.

Bu haber 135 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ