“Bebeklerimizi sevgiyle kucaklıyoruz”

“Bebeklerimizi sevgiyle kucaklıyoruz”

Tarih 03 Aralık 2023, 13:40 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede yeni dünyaya gelen bebekleri ile ailelerini de yalnız bırakmıyor.

Dünyaya gelen bebekleri ziyaret ederek, ailelerini kutlayan Başkan Oral, “Bu çocuklar bizim de çocuğumuzdur. Altınova Ailesine katılan yuvalarınızın neşe ve mutluluk getirmesini dileriz. Ailelerimize de yavrularıyla huzur ve mutluluk içinde uzun bir ömür dileriz. Altınova Belediyesi’nin, her zaman yanınızda olduğunu unutmayın” ifadelerini kullandı.
15 yıllık gelenek
Altınova Belediyesi tarafından 15 yıl önce başlatılan “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında dünyaya gelen bebekleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.
“Sevgiyle kucaklıyoruz seni”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Kıymetli anne ve babalarımızın mutluluklarına ortak olmak, ihtiyaçlarına katkı koymak için ‘Anne-Yeni Doğan Bebek Destek Paketi’ hediye ediyoruz. Altınova Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Bundan sonraki süreçte de ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz. Rabbim tüm evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek, anne ve babalarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin” diye konuştu.

Bu haber 143 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ