“Muhtarlarımızla koordineli çalışıyoruz”

“Muhtarlarımızla koordineli çalışıyoruz”

Tarih 16 Kasım 2023, 09:37 Editör

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınovalı muhtarlarla buluştu…
“Muhtarlarımızla koordineli çalışıyoruz”

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova Merkez Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek, mahalleler hakkında bilgi aldı.
Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova Merkez Mahalle Muhtarlarını Altınova belediyesi Hizmet Binasındaki odalarında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
Bina önünde karşılandı
Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Erdal Kurt, Hürriyet Mahalle Muhtarı Recep Akyıldız, Hersek Köyü Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve emniyet mensuplarınca karşılandı.
Önerileri dinledi
Yalova Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahalarındaki emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme yapan İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Emniyet Müdürlüğü ve Muhtarlar arasındaki koordinasyonun sağlanması noktasında mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerini dinledi.
“Muhtarlarımız gözümüz kulağımız”
Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm de yaptığı konuşmada, “Vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için mahallelerdeki gözümüz kulağımız olan muhtarlarımıza büyük sorumluluk düşmekte. Emniyetimiz ile muhtarlarımız sürekli iş birliği içerisinde çalışmalar yürütüyor” ifadelerini kullandı.
“İstişare halindeyiz”
Altınova’da muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer de, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi görüyor. Muhtarlarımız, fedakârlık ve sevgi gerektiren bu zor görevi büyük bir özveri ile yerine getirmektedirler. Altınova İl Emniyet Müdürlüğü olarak, tüm mahalle muhtarlarımızla devamlı iletişim halindeyiz. İstişare kültürüne dayalı hizmet anlayışımızla Altınova’mızın asayiş ve güvenlik yönünden daha huzurlu bir şehir olması için muhtarlarımızla birlikte işbirliği içinde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber 148 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ