“Olası afetlere hazır olmalıyız”

“Olası afetlere hazır olmalıyız”

Tarih 11 Kasım 2023, 10:37 Editör

Yalova Sivil Arama Kurtarma Derneği Başkanı Barbaros Kibar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Met in Oral’ı ziyaret etti.

Yalova Sivil Arama Kurtarma Derneği Başkanı Barbaros Kibar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Met in Oral’ı makamında ziyaret etti.
“Önümüzde bir deprem gerçeği var”
2021 yılında kurulan Yalova Sivil Arama Kurtarma Derneği Başkanı Barbaros Kibar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Met in Oral’ı makamında ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneklerinin gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Barbaros Kibar, “Önümüzde bir deprem gerçeği var. Olası afetlere hazırlık konusunda toplumun tüm bireylerinde farkındalık oluşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bizlere destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” diye konuştu.
“Oldukça önemlidir”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, depremin Türkiye'nin gerçeği olduğunun hiç bir zaman unutulmaması gerektiğini söyledi. Başkan Oral, “Olası afetlere karşı toplumun bilinçlendirilmesi oldukça önemlidir. Bu konuda belediye olarak biz de gerekli çalışmaları yapmaktayız. Bu yöndeki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bu haber 135 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ