İlk Hamle Başkan Oral’dan

İlk Hamle Başkan Oral’dan

Tarih 22 Ekim 2023, 13:57 Editör

“Cumhuriyetin 100. Yıl Hamlesi” temasıyla bu yıl 16.’ıncısı düzenlenecek olan Geleneksel Ulusal Altınova Belediyesi Satranç Turnuvası, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ilk hamlesiyle başladı.

16. Geleneksel Ulusal Altınova Ödüllü Satranç Turnuvasında, Turnuvada A ve B kategorileri Elo/Ukd hesaplamalarına dâhil olup C ve Yaş grupları sadece UKD hesaplamalarına dâhil ediliyor. Turnuvanın ödülü ise 60 bin lira.
Başarılar diledi
Altınova Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvanın açılış programına katılan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bizim öncelikli ve en önemli görevimiz başta çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkânlarımızı seferber etmek. Spor, sanat ve bilimle yetişmeleri için çalışmalarımız artarak sürecek. X, Y, Z Kuşağı yok. Türk gençliği var. Onları çok seviyorum ve çok güveniyorum. Onlar, güçlü Türkiye’nin yarınları” diye konuştu.
Geniş katılım
Turnuvanın açılış programına Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın yanı sıra AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, Yalova İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis üyeleri Hasan Karabacak ve Birol Bayram, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, AK Parti Altınova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, Satranç Federasyonu temsilcileri, hakemler, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

Bu haber 158 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ