Altınova’da din görevlileri yemekte buluştu

Altınova’da din görevlileri yemekte buluştu

Tarih 08 Ekim 2023, 13:30 Editör

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede görev yapan din görevlilerine yemek verdi.

Başkan Oral, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonunda yemek daveti düzenledi.
“toplumumuz için önemli değerlerdir”
Verilen yemeğe; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, ilçede görev yapan din görevlileri ile aileleri katıldı. Din görevlilerinin toplumda çok önemli görevleri bulunduğunu ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral: “Din görevlilerinin namaz kıldıran memur değil, sosyal hayata müdahale eden kanaat önderi arasında yer alır. Milletin dini, sosyal ve kültürel hayatında önemli yer tutan camilerimiz ve bu camilerde hizmet sunan din görevlilerimiz toplumumuz için önemli değerlerdir” diye konuştu.

Bu haber 148 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ