Müftülükten Altınova Belediyespor’a kahvaltı

Müftülükten Altınova Belediyespor’a kahvaltı

Tarih 07 Ekim 2023, 16:32 Editör

Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, Altınova Belediyespor Tesislerde teknik heyet ve futbolcularla kahvaltıda buluştu.

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Altınova Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün koordinesinde Altınova Belediyespor Tesislerinde kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi.
Tesislerde buluştular
Altınova Belediyespor Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya; Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, Altınova Müftülüğü İlçe Vaiz Ali Rıza Öztürk, Altınova İlçe Gençlik Koordinatörü ve Hz. Camii İmam Hatibi Ali Özdoğan, Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Yardımcısı Ozan Yörükçü ve futbolcular katıldı.
Camia tek vücut şampiyonluğa
Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş ve teknik heyeti ziyaret ederek yeni sezonda başarılar dileyen Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, “Takımımızın teknik heyetine, futbolcularına başarılar diliyorum. Tüm camiamızın tek vücut olarak sezonu şampiyon olarak tamamlamayı diliyorum” diye konuştu.
Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı. Kahvaltı Kuran-ı kerim tilaveti ve dua ile son buldu.

Bu haber 146 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ