Mevlid-i Nebevi, çocukça kutlandı

Mevlid-i Nebevi, çocukça kutlandı

Tarih 02 Ekim 2023, 12:59 Editör

Altınova Belediyesi ile Altınova İlçe Müftülüğü, Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla çocuklar için etkinlik düzenledi. Etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Altınova Belediyesi ve Altınova İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Çocuk Şenliği, Altınova Belediyesi Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Büyük ilgi gördü
Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı H. Üsteğmen Fırat Zorlu, daire amirleri, din görevlileri, öğrenci ve veliler katıldı.
Programda çocuklar Kur’an-ı Kerim, ilahi, Salavat-ı şerifler ve dualar da okudu. Etkinlik boyunca programa katılan çocuklar, Peygamber Efendimizin doğum gününü sevinçle kutladı.

Bu haber 153 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ