Oral: AltınŞehir Altınova’mızı keşfetmeye davet ediyorum

Oral: AltınŞehir Altınova’mızı keşfetmeye davet ediyorum

Tarih 27 Eylül 2023, 09:40 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Dünya Turizm Günü’nü kutladı.

27 Eylül Dünya Turizm Günü’nü kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızı masmavi denizi, yemyeşil ormanları, tarihi geçmişi ve birçok güzelliği bünyesinde barındıran AltınŞehir Altınova’mızı keşfetmeye davet ediyorum” dedi.
“Ekonomiye ciddi katkı”
Altınova’nın turizm konusunda önemli çalışmalar ve atılımlar gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan Oral, “Turizm, yarattığı iş kolları ve istihdam olanakları ile dünya ekonomisinde çok büyük yer tutan sürekli gelişim gösteren bir endüstridir. Turizmin giderek çeşitlenmesi, tüm yıla yayılması ve insanların gezi alışkanlıklarının değişmesi her yıl daha fazla insanın seyahat etmesine ve dolayısıyla sosyal ve kültürel alışverişin artmasına olanak sağlamaktadır” diye konuştu.
“Ciddi çalışmalar yapıyoruz”
Turizm alanında Altınova’yı dünyanın tanınan bölgesi haline gelmesi yönünde ciddi çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Oral, “İlçemizdeki arkeolojik kazılar sadece ülkemiz için değil dünya tarihi açısından da oldukça önem taşımaktadır.
Belediyemizin Doğa Eğitim Merkezi ve Engelli uyumlu Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi alanında uzman bilim insanları ve doğa dostlarının çekim alanına girmiş durumdadır.
Müze çalışmalarımız ile Altınova değerine değer katacaktır.
“Çalışmalarımız aralıksız devam edecek”
Turizm paydaşları ile ilimiz ve bölgemize; sonrasında ise ülkemizin gelişimine katkı sunacak çalışmalarımız bugün olduğu gibi gelecekte de artarak devam edecektir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin turizm alanındaki hedeflerinin gerçekleştirilmesinde emek harcayan kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunarken, turizm sektörümüzün tüm paydaşlarının 27 Eylül Dünya Turizm Günü’nü kutlarım” ifadelerini kullandı.

Bu haber 176 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ