Tekvandocularımız Milli Takım seçmelerinde

Tekvandocularımız Milli Takım seçmelerinde

Tarih 21 Eylül 2023, 09:38 Editör

Altınova Belediyespor Teakwonda Takımı sporcuları Eren Özkaya ve Nisa Erdoğan, Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Altınova Belediyespor Teakwonda Takımı sporcuları Eren Özkaya Yıldızlarda, Nisa Erdoğan ise Ümitlerde Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.
Başkan Oral kutladı
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Erzurum’da yapılan Ümitler ve Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasında ilk sekize girerek milli takım seçmesine katılmaya hak kazanan Eren Özkaya ve Nisa Erdoğan’ı kutladı. Başkan Oral, “Tekvandoda ilçemiz çok önemli potansiyele sahip. Hocamız çok özverili çalışıyor. 100’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Bu, bizim için çok önemli. Ben tüm takımı kutluyorum” diye konuştu.
“Meyvelerini alıyoruz”
Uzun soluklu çalışmaların meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Tekvando Hocası İsa Gündağ, “Daha çok çalışarak başarıların artarak devam etmesini hedefliyoruz. Bize her türlü desteği verem Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve meclis üyelerimiz ile kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber 193 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ