“Altınova’nın gönüllü elçisiyim”

“Altınova’nın gönüllü elçisiyim”

Tarih 15 Eylül 2023, 09:49 Editör

Altınova İlçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya:
“Altınova’nın gönüllü elçisiyim”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Altınova ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Altınova’nın özel bir bölge olduğunu, stratejik öneminin her geçen gün arttığını dile getirdi. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Dr. Metin Oral’ı kutlayan Sırakaya, “Altınova’nın gönüllü elçisiyim” diye konuştu.
Başkan Oral karşıladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya beraberinde; AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve parti yöneticileriyle Altınova’yı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya ve beraberindeki heyeti, Altınova Belediye Başkan Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.
“Bölgenin önemli merkezlerinden”
Belediye ziyaretinde Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, verdiği brifingle ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Oral, “Altınova, Osmangazi Köprüsüyle Kocaeli, İstanbul ve Bursa illeriyle yakın komşu durumuna geldi. Biz, 20 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidebiliyoruz. Tersaneleriyle, Osmangazi Köprüsüyle, Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesiyle, tarihi dokusu, doğal değerleri ve tarımsal ürünleriyle Altınova, bölgemizin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımları hükümetimizin destekleri ve sanayi işbirliğiyle, el ele vererek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
“Sizleri kutluyorum”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya da, “Altınova’yı yakından takip ediyoruz. Altınova, sanayi ve tarımın birlikte sürdürebilen örnek bir bölge. Sanayiyi ve tarımı harmanlamayı başaran, tarihe ve kültüre sahip çıkan Başkan Dr. Metin Oral ve ilçe dinamiklerini kutluyorum” dedi.
Hersek Bölgesi gezildi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya beraberindekiler, Hersek Mahallesi’nde Altınova Belediyesi tarafından yapılan yatırımları yerinde incelediler.
İlk olarak Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesini gezen Sırakaya, burada Hersekzade Ahmet Paşa’nın kabrinde dua ederek alan hakkında Başkan Oral’dan bilgi aldı. Sırakaya ve beraberindekiler daha sonra Altınova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek ilçedeki kadınların ürettiği el emeği doğal ürünleri inceleyerek tadım yaptılar.
Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesini ziyaret ederek Hersek Lagünü hakkında bilgi alan Sırakaya, endemik bitkileri inceledi.
Son olarak açılışı önümüzde günlerde yapılacak olan Altınova Belediyesi Dilburnu Deniz Feneri Müzesi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Sırakaya, bu ziyaretinin ardından Yalova’dan ayrıldı.

Bu haber 164 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ