Kardeş Bosna’dan Altınova’ya ziyaret

Kardeş Bosna’dan Altınova’ya ziyaret

Tarih 13 Eylül 2023, 00:19 Editör

Hersekzade Ahmet Paşa’nın doğup büyüdüğü topraklardan Altınova’ya gelen Bosna Hersekli misafirler, ilçede çeşitli temaslarda bulundu.

Altınova Belediyesi, Bosna-Hersek'ten ilçeye gelen misafirleri ağırladı. Altınova Belediye Başkan Vekili Bilal Ok, “Sizleri ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu tür kültür birlikteliklerini çok önemsiyoruz” dedi.
“Biz kardeşiz”
Altınova Belediye Başkan Vekili Bilal Ok, Bosna Hersek’ten gelen misafirleri ilk olarak kahvaltıda ağırladı. “Biz biriz, kardeşiz” diyerek, Bosna Hersek’ten gelen konuklarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Altınova Belediye Başkan Vekili Bilal Ok, “Aliya İzzetbegoviç’in Cumhurbaşkanımıza vasiyeti, ‘Bosna’mı koru, Bosna’ma sahip çık. Buralar hep Evlad-ı Fatihan’dır, o size emanettir’ demişti. Dost ve kardeş ülke Bosna Hersek’ten gelen kardeşlerimizi ilçemizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Bosna Hersek Heyeti; Hersek Mahallesi’nde Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi, Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesini ziyaret ederek, bölge hakkında bilgiler aldılar.

Bu haber 214 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ