Altınova, ‘pedallıyor’

Altınova, ‘pedallıyor’

Tarih 03 Eylül 2023, 11:23 Editör

Altınova Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla gerçekleştirilen, “Her eve bir bisiklet” Projesi devam ediyor…

'Her Eve Bir Bisiklet” Projesi ile Türkiye’de bir ilke imza atan Yalova’nın Altınova Belediyesi, bisiklet dağıtımlarına belirlenen program çerçevesinde devam ediyor.
Altınova Belediyesi tarafından “Her evde bir bisiklet, her evde hareket, her yerde bereket olacak” sloganı ile başlatılan projede bisiklet dağıtımları devam ediyor. Çocukların büyük bir heyecan ve mutlulukla karşıladığı özel proje, büyükleri de heyecanlandırıyor.
Bir mahallede tamamlandı
“Her evde bir bisiklet, her evde hareket, her yerde bereket olacak” sloganı ile Türkiye’nin en kapsamlı bisiklet projesini başlatan Yalova’nın Altınova Belediyesi, ilçenin en büyük iki mahallesinden birinde dağıtımları tamamladı. Hürriyet Mahallesi’nin adından Cumhuriyet Mahallesi’nde de her eve bir bisiklet dağıtımı devam ediyor.
“Bisiklet kendi olacağız”
Her hafta Salı ve Cuma günleri düzenlenen törenlere vatandaşlara bisiklet dağıtıldığını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Birçok değere sahip olan Altınova, aynı zamanda bisiklet kenti olacak” dedi.
“sağlıklı bir ortamı yakalamaya çalışıyoruz”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bisiklet dağıtımlarımıza devam ediyoruz. AltınŞehir Altınova’da bisikletle sağlıklı bir ortamı yakalamaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bisiklet yollarımızı da tamamlayarak burada sağlıklı, güvenli şekilde bisiklete binmeyi sağlamış olacağız.
“Proje, yılsonuna kadar sürecek”
Bu bisikletleri Altınova belediyemizin öz kaynaklarıyla temin ediyoruz. Her eve bir tane olmak üzere vatandaşlarımıza bisikletleri teslim ediyoruz. Yılsonuna kadar da bu kampanyamız devam edecek. Yıl sonuna kadar Altınova’ya yeni gelen ikametgâhlarını ilçemize alan vatandaşlarımıza bir tane bisiklet vereceğiz.
“Hep beraber kardeşçe, birlikte yaşayacağız”
Ben tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür diliyorum. Altınova olarak ‘pedallıyoruz’ diyoruz. İnşallah sağlıklı bir ortamda Altınova’da hep beraber kardeşçe, birlikte yaşayacağız.

Bu haber 188 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ