Türkiye’nin ilk “Her Eve Bir Bisiklet” Kampanyası

Türkiye’nin ilk “Her Eve Bir Bisiklet” Kampanyası

Tarih 19 Ağustos 2023, 12:12 Editör

Büyükleri çocuklar gibi mutlu eden Türkiye’nin ilk Projesi…
<br>
Türkiye’nin ilk “Her Eve Bir Bisiklet” Kampanyası
<br>
Çocuklar ve büyükler ortak mutluluğu oldu
<br>

‘Her Eve Bir Bisiklet” Projesi ile Türkiye’de bir ilke imza atan Yalova’nın Altınova Belediyesi’nin bu kampanyası özellikle çocukluk hayallerinin gerçekleşen yaşlıları da, çocuklar gibi mutlu etti.
“Her evde bir bisiklet, her evde hareket, her yerde bereket olacak” sloganı ile Türkiye’nin en kapsamlı bisiklet projesini başlatan Yalova’nın Altınova Belediyesi, çalışma kapsamında hediye bisikletlerin dağıtımına başladı. Çocukların büyük bir heyecan ve mutlulukla karşıladığı özel proje, çocuklar kadar ilk kez bisiklet sahibi olan büyükleri de çok etti.
BİSİKLETLE DAHA GÜZEL, DAHA SAĞLIKLI ALTINOVA
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 7’den 77’ye herkesin ortak mutluluğu haline gelen ‘Her Eve Bir Bisiklet” projesinin kendilerini de çok mutlu ettiğini belirtti. Özel bisiklet yolları ile Altınova’nın gerçek bir bisiklet şehri olduğunu kaydeden Başkan Dr. Metin Oral, “Bisiklet önemli bir kültür. Bisiklet hem ekolojik hem ekonomik hem sağlıklı ve hem de çok keyifli. Altınova’mızda da artık her evde bir bisiklet, her evde hareket, her yerde bereket olacak. Altınova, bisikletle daha güzel, çok daha sağlıklı olacak. “Şeklinde konuştu.
KENDİ KÜÇÜK STANDARTLARI İLE BÜYÜK BİR ŞEHİR
Başkan Dr. Metin Oral, İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi 3 büyük şehrin tam merkezinde yer alan Altınova’nın denizi, doğası, tarihi ve bereketli toprakları ile çekim merkezi olduğunu hatırlattı. Başta Flamingolar olmak üzere 300’ün üzerinde kuşa ev sahipliği yapan Doğa Eğitim Merkezi Ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi, yüzlerce bitki türünün katma değeri yüksek ürünlere dönüştüğü Doğa Eğitim Merkezi Ve Engelsiz Tıbbı Aromatik Bitkiler Bahçesi, Türkiye’nin en nitelikli ve özellikli Yöresel Ürünler Merkezi, Osman Deniz Feneri Müzesi ve çalışmaları devam eden Çobankale ve Hersek Su Altı Arkeolojik çalışmalar ile bölgenin en yeşil ve en güzel plajı ve denizi ile Türkiye’nin önemli rotasyonları arasında yer alacağını söyledi.

Bu haber 243 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ