Altınova’da müzik ziyafeti

Altınova’da müzik ziyafeti

Tarih 15 Ağustos 2023, 10:02 Editör

16. Kültür Festivali kapsamında planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Batu, Mustafa Toprak Özdemir ve Derya Uluğ konserleri coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

16. Kültür Festivali kapsamında planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Batu, Mustafa Toprak Özdemir ve Derya Uluğ konserleri Hersek Sahili’nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
Doyasıya eğlendiler
Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması kapsamında Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür Festivali kapsamında sahneye çıkan Batu, Mustafa Toprak Özdemir ve Derya Uluğ izleyenlere müzik ziyafeti sundu.
Konserlerinde vatandaşlar; doyasıya eğlenerek, unutulmaz anlar yaşadılar. Konserler sonunda sanatçılara, Altınova Belediye Meclis üyeleri Bilal Ok ve Şaban Cineviz tarafından Altınova Doğa Pasaportu ve çiçek verildi.

Bu haber 131 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ