“Türkiye Yüzyılı’nın birlikte inşa edeceğiz”

“Türkiye Yüzyılı’nın birlikte inşa edeceğiz”

Tarih 12 Ağustos 2023, 12:31 Editör

AK Parti Yalova Teşkilatlarından Altınova köylere çıkarma…
<br>
“Türkiye Yüzyılı’nın birlikte inşa edeceğiz”

AK Parti Yalova Teşkilatı, Altınova ilçesindeki köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Zyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Her zaman biriz, beraberiz. Türkiye Yüzyılı’nın el ele vererek birlikte inşa edeceğiz” diye konuştular.
Projeleri anlatıp, talepleri dinlediler
AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, parti teşkilat yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova’nın Ayazma, Fevziye ve Çavuşköy’leri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip yapılan projeler hakkında bilgi verip, talepleri dinlediler.
“Bu sevdanın adı Türkiye”
Ziyaretlerin çok yararlı geçtiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Bizim, aziz milletimize duyduğumuz sevda ve muhabbet ömürlüktür. Her zaman, her koşulda omuz omuza, gönül gönüleyiz. Çünkü bu sevdanın adı Türkiye'dir. Teşkilatımıza gönüllerini açan milletin efendisi, başımızın tacı, üretken ve vatansever değerli köylülerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.
"AK Parti hizmetin adıdır"
AK Parti Hükümetlerinin 21 yılda Yalova ve ülke genelinde dev projelere imza attığını, yapılamaz denilenleri yaptığını ifade eden AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve başarıya ulaştırdığı projelerin halkımız tarafından takdirle karşılandığını bir kez daha görmek bizleri çalışmalarımızda daha çok motive ediyor. AK Parti hizmetin adıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için teşkilatlar olarak durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştular.

Bu haber 162 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

Aşevi personeline teşekkür

Aşevi personeline teşekkür Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il protokolüne veda ziyaretlerine devam ediyor.

ALTINOVA HABER GAZETESİ - Mehmet MERCAN