“Sevgiyle kucaklıyoruz”

“Sevgiyle kucaklıyoruz”

Tarih 08 Ağustos 2023, 17:09 Editör

15 yıldır bitmeyen gelenek…
<br>
“Sevgiyle kucaklıyoruz”

Altınova Belediyesi tarafından 15 yıl önce başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında dünyaya gelen bebekleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Kıymetli anne ve babalarımızın mutluluklarına ortak olmak, ihtiyaçlarına katkı koymak için Anne-Yenidoğan Bebek Destek Paketi hediye ediyoruz. Altınova Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Bundan sonraki süreçte de ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz. Rabbim tüm evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek, anne ve babalarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin” dedi.
“Sevgiyle kucaklıyoruz seni”
Yenidoğan bebekleri sevgiyle kucakladıklarını söyleyen Dr. Oral, “Ailemize hoş geldin bebek. Sevgiyle kucaklıyoruz seni. Anne -Yenidoğan Bebek Destek Paketi ile kıymetli anne ve babalarımızın mutluluklarına ortak oluyoruz. Altınova Belediyesi olarak siz değerli ailelerimizin her zaman yanındayız. Rabbim tüm evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek, anne ve babalarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin” dedi.

Bu haber 201 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ