Altınova’da her eve bisiklet, her yerde hareket başlıyor

Altınova’da her eve bisiklet, her yerde hareket başlıyor

Tarih 24 Temmuz 2023, 10:17 Editör

3 Bin Eve 1 Bisiklet kampanyası ile Altınova harekete geçiyor
<br>
3 Bin Eve bisiklet hediyesi ile Altınova’da bisikletsiz ev kalmayacak

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Harekete geçmeye hazır mısınız?” Diyerek duyurduğu bisiklet kampanyası kapsamında yaklaşık 3 bin haneye bisiklet dağıtımı başlıyor.
3 Bin Eve bisiklet hediyesi ile Altınova’da bisikletsiz ev kalmayacak Bisikletin hem ekolojik, hem de ekonomik olduğunu açıklayan Başkan Dr.Oral, “Altınova’da artık her evde bir bisiklet, her evde hareket her yerde bereket olacak.” Dedi.
ALTINOVA GERÇEK BİR BİSİKLET ŞEHRİ OLUYOR
Doğası, tarihi, verimli toprakları ve kültürel değerleri yalnızca Yalova’nın değil Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasında yer alan Altınova Belediyesi, birçok belediye örnek olacak anlamlı ve önemli bir çalışmanın startını verdi.
İlçe genelinde yer alan yaklaşık 3 bin haneye bir bisiklet hediye edecek olan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Söz verdiğimiz gibi, kısa süre içerisinde yaklaşık 3 bin hanemize bisiklet hediye ediyoruz. Altınova’da artık her evde bir bisiklet, her evde hareket her yerde bereket olacak. Bisiklet, önemli bir kültür. Çünkü, bisiklet doğa dostu hem ekolojik hem ekonomik ve hem de sağlıklı ve eğlenceli. Bisikletle Altınova kazanacak.” Dedi.
BİSİKLETLE DAHA GÜZEL, DAHA SAĞLIKLI BİR ALTINOVA
Başkan Dr. Metin Oral, Altınova’nın bisikletle çok daha güzel olacağını ifade ederek, “Bisikletle, doğal güzelliklerimizin tadını daha fazla çıkaracağız. Şehir içerisinde başlayan ve sahile uzanacak olan bisiklet yollarımızla Altınova gerçek bir bisiklet şehri olacak”
“BİSİKLET BİZDEN, HAREKETE GEÇMEK SİZDEN”
Altınova’da hareketli yaşamın başlayacağını müjdeleyen Dr. Metin Oral, “Bahane yok bisiklet çok. Bisiklet bizden, harekete geçmek sizden. Haydi birlikte pedallıyoruz.” Diyerek Altınova’lılara çağrıda bulundu.

Bu haber 211 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ