Altınova Belediyespor’da Yüksel Kahriman başkan oldu

Altınova Belediyespor’da Yüksel Kahriman başkan oldu

Tarih 15 Temmuz 2023, 11:41 Editör

Yalova’yı BAL Liginde temsil eden Vetraco Altınova Belediyespor, genel kurulunu gerçekleştirdi.

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu Kulüp tesislerinde yapılan genel kurul sonrasında iş insanı Yüksel Kahriman bakanlığa seçildi. Yaklaşık 20 yıldır Sarı-Yeşillilerde başkanlık görevini yürüten Sedat Ok da yeni yönetimde yer aldı.
Yeni yönetim
Vetraco Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu; Yüksel Kahriman, Abdullah Kahriman, Sedat Ok, Fevzi Arıcı, Hasan Karabacak, Birol Bayram, Mustafa Yurt, Kemal Yerebatan, Yusuf Yılmaz, Semih Sesli, Adnan Hürfikir, Fatih Çam ve Sadrettin Sarıgül’den oluştu.
İlk kutlama Oral’dan
Vetraco Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Yüksel Kahriman ve yeni yönetimini ilk kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral oldu. Başkan Oral, kulüp yönetimiyle bir araya gelerek, kendilerine başarılar diledi. Kulüp Başkanı Kahriman da desteklerinden dolayı Başkan Oral’a teşekkür etti.
Yüksel Kahriman kimdir?
Yüksel Kahriman, aslen Ağrılı olup 05.05.1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşta ailesiyle Almanya’ya göç etmiş, orta ve yükseköğretimini Almanya’da tamamlamıştır. Almanya’da başarılı bir iş insanı olan Yüksel Kahriman, ülkemize dönerek büyük bir azim ile çalışmalarına devam etmiştir. İş hayatında büyük başarılara imza atarak, farklı sektörlerdeki çalışmaları sayesinde birçok insana istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak için çaba göstermektedir. Özel hayatında büyük bir futbol sevdalısı olan Yüksel Kahriman, bir çok yatırım yaptığı ve çalışmalar yürüttüğü Altınova’nın spor kulübüne yönelik çalışmalarıyla kulübü hak ettiği yere getirmek için çalışmalar yürütmeye başlamıştır.

Bu haber 202 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ