TUFAG’dan Altınova’da muhteşem performans

TUFAG’dan Altınova’da muhteşem performans

Tarih 08 Temmuz 2023, 15:51 Editör

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG) tarafından 36'ıncısı düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali kapsamında Altınova’da muhteşem bir gösteri gerçekleştirildi.

TUFAG’ın bu yıl 36’ıncısını düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılan ülkelerin ekipleri, Altınova Belediyesi Hizmet Binası önündeki gösterileri büyük beğeni topladı.
Tam not aldılar
Bosna Hersek, Endonezya, Hırvatistan, Hindistan, Gürcistan, Karadağ, Kuzey Makedonya, Meksika ve Sırbistan’dan gelen halk dansları topluluklarının gösterileri nefes kesti. Altınovalılar tarafından büyük beğeni toplayan gösteriler tam not aldı.
“Dostlarımız ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz”
Türkiye ile 9 ülkeden gele ekiplerin bir araya gelmesinin önemine değinen Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Dost ve kardeş ülkelerin temsilcilerini ülkemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştiren TUFAG yönetimini kutluyorum” diye konuştu.

Bu haber 186 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ