Hersek Lagünü, cazibe merkezi olacak

Hersek Lagünü, cazibe merkezi olacak

Tarih 05 Temmuz 2023, 14:48 Editör

2 gün boyunca Yalova’da kültür ve turizm turu yapan tur ve seyahat acente temsilcileri, Altınova Hersek Lagününde kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonunda konuşan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ilçenin tarihî ve tabiî zenginlikleri hakkında misafirlerine bilgi verdi.
Bölgeyi tanıma imkânı buldular
Yalova ve Altınova turizminin gelişimi açısından çok önemli bir buluşma gerçekleştirildi. Altınova Tıbbî ve Aromatik Bitkiler Bahçesi içerisinde yer alan Coffee Chef’s Restorandaki kahvaltıda seyahat acente temsilcileri ilçeyi tanıma imkânı buldu.
Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin ve acente temsilcilerinin yer aldığı kahvaltıda bölgenin tarihi ve turistlik değerleri ele alındı.
Tesisleri gezdiler
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, seyahat acente temsilcilerini Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi ile Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini gezdirerek, tesisler hakkında bilgi verdi.

Bu haber 177 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ