Altınova’da kesim yerlerine sıkı denetim

Altınova’da kesim yerlerine sıkı denetim

Tarih 20 Haziran 2023, 10:08 Editör

Altınova Kaymakamlığı Kurban Satış ve Kesim Yerleri Denetleme Komisyonu, ilçede kurban kesimi yapılacak alanlarda denetimlerde bulundu.

Altınova Kaymakamlığı tarafından kurulan Kurban Hizmetleri Komisyonu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde insan, hayvan ve çevre sağlığı için ilçedeki özel kesim noktalarını denetledi.
Komisyondan hassa çalışma
Altınova Belediye Zabıta Memuru Beytullah Akdeniz, Altınova İlçe Tarım Müdürlüğü Veteriner Hekimi Turhan Kurnaz, Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğünden Sağlık Memuru Yusuf Ziya Bilgin ve Altınova İlçe Müftülüğü Memuru Adem Gür’den oluşan Altınova Kaymakamlığı Kurban Kesim Yerleri Denetleme Komisyonu, belde ve köyler de dahil olmak üzere ilçe genelindeki kurban satış ve kesim yerlerini denetledi.
“Bayram boyunca görev başındayız”
Denetimlerle ilgili bilgi veren Altınova Belediyesi Zabıta Amiri İlker Gülbahar, “Halk ve çevre sağlığı hassasiyeti çerçevesinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin eksiksiz uygulanması için her bayram olduğu gibi bu bayram da kurban kesim yerleri denetlenmektedir. Kurban kesimi için uygun Sartları taşımayan kesim yerlerine izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için Zabıta Amirliğine bağlı ekiplerimiz bayram boyunca görevlerinin başında olacaktır” dedi.

Bu haber 213 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ