AltınŞehir’e çiçek gibi bulvar

AltınŞehir’e çiçek gibi bulvar

Tarih 19 Haziran 2023, 15:50 Editör

Yalova Altınova Belediyesi, ‘Çiçek gibi yollar’ sloganı ile başlattığı çalışmalara hızla devam ediyor. Cadde düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Altınova, modern ve konforlu bir duruma gelecek.

İlçedeki konforlu hale getirmek için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemizin önemli lokasyonu Atatürk Bulvarı’nda; keyifle Alışveriş, yürüyüş yapabileceğiniz yaya yolları, bisiklet yolu, ışıklandırma, peyzaj düzenlenmesi ile ilçemize çok yakışacak. Çalışmalar kapsamında sıcak asfalt serimi tamamlandı. Çizgileri de çizilmek üzere” diye konuştu.
Bulvar yenileniyor
İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yük. İnşaat Mühendisi Kubilay Karaca, “Atatürk Bulvarı’na toplamda 7 bin 226 ton asfalt serimi tamamlandı. İlçe içerisinde bulunan 250 noktada baca ve ızgaraların yeni yapılan asfalta uygun olması amacıyla yükseltme işlemleri bitirildi. Asfalt atılan bölgelerde yaklaşık 20 adet set montajları bitme aşamasında. Tüm bu işlemlerin tamamlanmasının ardından asfalt yol çizgi işlemlerine başlanacak” diye konuştu.
“Keyfini sürme zamanı”
Altınova Belediyesi tarafından ilçe genelinde yol ve çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, konforlu ve güvenli bir ulaşım için başlattıkları çalışmalar çerçevesinde ilçenin önemli güzergâhı olan Atatürk Bulvarı’nın da baştan sona yenilendiğini kaydetti. Oral, ““Şimdi, yenilenen caddeleri, sokakları ve kaldırımları ile çiçek gibi bir Altınova’nın keyfini sürme zamanı” dedi.
“Daha yapacak çok işimiz var”
Altınova’da her anlamda ve alanda hayata geçirdikleri yüzlerce özel proje ile yaşam standartlarını en üst seviyeye taşıdıklarına dikkati çeken Başkan Oral, bu yıl içinde devreye alacakları çok sayıda yeni proje ile hizmetlerini taçlandıracaklarını belirterek şöyle konuştu: “Turizmden tarihe, spordan sanata, tarımdan sanayiye marka kent #Altınşehir Altınova için bu yıl kelimenin tam anlamı ile hasat zamanı. İlçemizde, kıymetli hem şehirlilerimizi yaşamına değer ve ayrıcalık katacak önemli projelerimizin açılışını yapacağız. Heyecanlıyız, mutluyuz. Ama daha yapacak çok işimiz var. İlk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu haber 191 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

ALTINOVA HABER GAZETESİ