Altınova Gençlik Festivali'nde muhteşem final

Altınova Gençlik Festivali'nde muhteşem final

Tarih 22 Mayıs 2023, 21:33 Editör

Yalova yer yerinden oynadı… Altınova Gençlik Festivali'nde muhteşem final
<br>
Festival, seneye gençlik kampı şeklinde olacak

Yalova yer yerinden oynadı… Altınova Gençlik Festivali'nde muhteşem final Festival, seneye gençlik kampı şeklinde olacak
Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali, muhteşem bir finalle son buldu.
Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali, muhteşem bir finalle son buldu. Semicek ve Nigar Muharrem verdikleri konserlerle, Yalovalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Final gecesi konuşan AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek’teki festivalin önümüzdeki dönemde Gençlik Kampı şeklinde olacağını müjdelediler.
3 gün süren muhteşem festival
Mustafa Özdemir ve Ece Mumay konserleriyle başlayan Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde ikici gün ise Tefo-Seko ve Dilan Tatlıses sahne alarak Altınovalılara müzik ziyafeti çektiler.
İlçedeki kadınların Hersek Sahili’nde işlettiği Altınova Belediyesi Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı ise etkinliklere katılan vatandaşların ilgi odağı oldu.
Hersek Sahili’nde coşkulu gece
Festivalin son gününde ise Semicek ve Nigar Muharrem, Osmangazi Köprünün bir ayağının bulunduğu Hersek Sahili'nde seçenleriyle bir araya geldiler. Ünlü sanatçılar, söylediği birbirinden güzel parçalarla vatandaşları unutulmaz bir gece yaşattılar.
“Daha da güzel bir 5 yıla hazırlanacağız”
Gecede konuşan AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti’nin gençlere büyük önem verdiğini söyleyerek, “Eğlenirken, üretirken, çalışırken her zaman sizin yanınızdayız. İnşallah önümüzdeki dönem burayı böyle konserlerin, sizlerin katılacağı eğlencelerin, aktivitelerin daha güzel bir şekilde yapılacağı bir gençlik kampı haline dönüştürüyoruz. İnşallah daha büyük konserlerde, daha güzel eğlencelerde sizlerle birlikte olacağız. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Recep Tayyip Erdoğan ile daha da güzel bir 5 yıla hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.
Doğa Pasaportlu oldular
Semicek ve Nigar Muharrem’e Doğa pasaportu veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, doğaya ve hayvanlara yönelik başlatılan çalışmaya vurgu yaptı. Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk Doğa Pasaportunu alan ünlü sanatçılar ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladı.

Bu haber 198 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

ALTINOVA HABER GAZETESİ