Oral: Milletimizle kader birliği yaptık

Oral: Milletimizle kader birliği yaptık

Tarih 12 Mayıs 2023, 09:44 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer, İlçe yöneticileri, Hürriyet Mahallesi’nde ev ve işyeri ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yüzyılın seçiminde geri sayımın başladığını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ülkemiz için milletimiz için, mazlum halklar için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Biz, milletimizle kader birliği yaptık. Ne yaparsak birlikte yapacak, bu yolu birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.
“Biz istikrar, onlar kriz vaat ediyor”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer, İlçe yöneticileri, Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için destek istediler.
7 gün 24 saat sahalarda olduklarını söyleyen AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “7 gün 24 saat sahalardayız. Vatandaşımızın AK Parti’ye ve bizlere olan teveccühü çok büyük. Bunu da sahada görüyoruz zaten. Allah’ın izniyle de 14 Mayıs’ta zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Biz milletimize istikrar, güven ve hizmet vaat ediyoruz. Muhalefet ise kaos, kriz ve istikrarsızlık vaat ediyor” dedi.
“Milletimizin feraset sahibidir”
Vatandaşların hizmetlerin devam etmesini istediğini belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “. Milletimizin feraset sahibidir. 14 Mayıs’ta milletimiz inşallah doğru zaman da, doğru adam diyecek, Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı’nın hizmet ve eser siyasetinden yana tercihini yapacaktır. Biz 21 yıldır ülkemizin her bir köşesinde hizmet ve eser siyaseti yapıyoruz. Biz sahadayız, sokaktayız, milletimizle beraberiz. Sohbet ettiğimiz vatandaşlarımız bizlere istikrarın devam etmesi gerektiğini, hizmetlerin devam etmesi gerektiğini söylüyor. İnşallah 14 Mayıs akşamı Türkiye Yüzyılını karşılayacağız” diye konuştu.

Bu haber 216 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ