AK Parti’den Altınova çıkarması

AK Parti’den Altınova çıkarması

Tarih 13 Nisan 2023, 10:26 Editör

AK Parti Yalova Milletvekilleri ve parti teşkilatı yöneticileri, Altınova İlçesini ziyaret ettiler.

Altınova’da esnaf ziyareti gerçekleştiren AK Partililer, vatandaşların sorunlarını dinleyip, projeler hakkında bilgi verdiler.
Esnaf gezildi
AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Erhan Dede, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, parti teşkilatları yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
“Milletimiz için çalışıyoruz”
AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, ülkenin, milletin ve mazlum toplumların geleceği için 14 Mayıs’a kadar gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Büyükgümüş, “Siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmek bizim boynumuzun borcudur. Biz ülkemiz, milletimiz için çalışıyoruz” dedi.
Oral: Canla Başka çalışacağız
Ziyaretlerde esnaf ile karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulduğunu ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, " Altınova’mız, Yalova’mız için canla başla çalıştığımız milletvekili adaylarımızla birlikte değerli esnaflarımızı ziyaret ettik. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bu haber 209 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ