Emniyet ve jandarma iftarda buluştu

Emniyet ve jandarma iftarda buluştu

Tarih 06 Nisan 2023, 10:17 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, emniyet ile jandarma teşkilatı mensupları ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu’nda ilçede görev yapan emniyet ile jandarma teşkilatı mensupları ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.
Geniş katılım
İftar yemeğine; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Altınova İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürşat Seçer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Fırat Zorlu ve davetliler katıldı.
“Huzur ve güvenliğin teminatı”
İftarda konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Burada birlik beraberlik içerisinde büyük bir samimiyetle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Huzur ve güvenliğin teminatı polis ve jandarma teşkilatlarımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarını fedakâr hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Şehitlerimizi de rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Bu haber 238 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ