Oral: Aziz Milletimiz depremzedelerin yanında

Oral: Aziz Milletimiz depremzedelerin yanında

Tarih 28 Şubat 2023, 09:24 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, deprem bölgelerinden Malatya’da çeşitli temaslarda bulunarak, yardım çalışmalarına katıldı. Başkan Oral, “Aziz Milletimiz depremzedelerin yanında” diye konuştu.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, deprem bölgesindeki çalışmalarını tamamlayarak ilçeye döndü. Başkan Oral, 23-24. Dönem AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve AK Parti Yalova İl Başkan yardımcısı Mehmet Birkan ile birlikte önceki gün de Malatya’da deprem çalışmalarına katılan askeri ve sivil yetkililer ile görüşmeler yapıp, çalışmalarını tamamlayarak Altınova’ya döndü.
Temaslarda bulundu
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 23-24. Dönem AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve AK Parti Yalova İl Başkan yardımcısı Mehmet Birkan ile birlikte Malatya Merkez İlçe, Yeşilyurt İlçesinde kurulu bulunan çadır kent, Battal Gazi Belediyesi, Doğanşehir İlçesi, Akçadağ İlçesi ile Adıyaman Merkez ve ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundu.
“Milletimizden Allah razı olsun”
Devletin tüm imkânlarıyla deprem bölgesinde faaliyetlerde bulunduğunu dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Aziz Türk Milletimiz büyüklüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. Kamu ile özel kurum ve kuruluşlar, STK’lar, gönüllüler canla başla depremzedeler için seferber olmuş durumda. Altınova olarak bizler de tüm imkânlarımızla depremzede kardeşlerimizin yanında yer alıyoruz. Yaralarımızı birlikte sararak, bu günleri birlikte geride bırakacağız. Aziz Milletimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Bu haber 229 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

Aşevi personeline teşekkür

Aşevi personeline teşekkür Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il protokolüne veda ziyaretlerine devam ediyor.

ALTINOVA HABER GAZETESİ - Mehmet MERCAN