Altınova'ya toplu konut müjdesi

Altınova'ya toplu konut müjdesi

Tarih 13 Şubat 2022, 01:16 Editör Mehmet Mercan

AK Parti Yalova İl başkanı Muğlim Bağatar, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u ziyaretti.

AK Parti Yalova il başkanı Muğlim Bağatar, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u ziyaretti. Bağatar, ilçe halkına toplu konut müjdesini duyurdu.
Altınova'ya 100 konut
Ankara'da gerçekleşen ziyarette Bağatar ve Oral, TOKİ Başkanı Bulut'tan toplu konut talebinde bulundu. Son dönemde hızla gelişen Altınova ilçesinde artan konut talebi ile ilgili yapılan istişareler neticesinde TOKİ başkanı ile Altınova'da 100 konutluk proje için anlaşma sağlandı. Yakın zamanda proje çalışmalarına başlanacağı bildirildi. Konutlarla ilgili TOKİ Başkanlığının kura çekiliş tarihini açıklayacak.
Ayrıca Yalova merkezde yapılması planlanan 304 adet Konut projesinin de kura çekişinin 31 Mart 2022 tarihinde yapılması kararlaştırıldı. Bağatar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İnşallah Altınova ve Yalova merkezdeki TOKİ konutları başladıktan sonra ilimize ilave TOKİ konutu kazandırmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Bu haber 800 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ