Başkan Oral, basın mensuplarıyla buluştu

Başkan Oral, basın mensuplarıyla buluştu

Tarih 15 Ocak 2022, 16:30 Editör

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Yalova basınıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Oral tek tek ilgilendi.

 
16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Yalova basınıyla kahvaltı
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Yalova basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Başkan Oral tek tek ilgilendi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Yalova’daki basın mensuplarını aileleriyle birlikte Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçemizin içerisinde yer alan Coffee Chefs Lounge’da kahvaltıda ağırladı. Oldukça nezih ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Başkan Oral, misafirleriyle tek tek ilgilendi.


Bir 5 kiţi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Lagünü gezdiler
Kahvaltının sonunda basın mensupları, Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesini gezerek bölge hakkında bilgi aldılar.
 
Bir 4 kiţi ve oturan insanlar görseli olabilir
 
Ardından; Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini gezen basın mensupları ve aileleri, bölgeyi tanıma imkânı buldu. 7 katlı Kuş Gözlem Kulesinde lagünde bulunan kuş türlerini seyreden misafirler, program sonunda Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu alarak keyifli bir gün geçirdi.
 
Bir 6 kiţi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 3 kiţi ve oturan insanlar görseli olabilir
 
Bir 7 kiţi ve oturan insanlar görseli olabilir
 
Bir 4 kiţi ve oturan insanlar görseli olabilir

Bu haber 553 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

ALTINOVA HABER GAZETESİ