Altınova’da fırsatçılara geçit yok

Altınova’da fırsatçılara geçit yok

Tarih 30 Aralık 2021, 14:11 Editör

Yalova’nın Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, stokçuluğun ve fahiş fiyat artışının önüne geçmek için denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral fırsatçılara geçit vermeyeceklerini ifade ederek, “Haksız fiyat artışına ve stokçuluğa müsaade etmeyeceğiz. Ürünlerde yapılan fahiş fiyat artışlarına karşı tedbirimizi alıyor, denetimlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyip halkımızın haklarını korumaya devam edeceğiz" dedi. Fırsatçılara geçit yok Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, fahiş fiyat artışının ve stokçuluğun önüne geçmek amacıyla ilçe genelinde marketlerde ve marketlerin depolarında denetimler gerçekleştirdi. Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe genelindeki marketlerde ürünlerin etiket fiyatları, kasa fiyatları, stokçuluk yapılıp yapılmadığı gibi unsurları denetledik. Raflardaki ve etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Bazı fırsatçılar, fiyatlarını üst sınıra çekiyor ya da ürünleri stokta bekletip fiyat artışı sağlıyorlar. İlçemiz genelinde fahiş fiyat ve stokçuluğun önüne geçmek amacıyla denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz“ diye konuştu.

Bu haber 436 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

Altınova, okuyor

Altınova, okuyor Altınova İlçesi’nde, 60. Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi gösterildi.

Aşevi personeline teşekkür

Aşevi personeline teşekkür Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il protokolüne veda ziyaretlerine devam ediyor.

ALTINOVA HABER GAZETESİ - Mehmet MERCAN