ALTINOVA, HAREKETTE BENDE VARIM

ALTINOVA, HAREKETTE BENDE VARIM

Tarih 09 Aralık 2021, 14:37 Editör

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonunun koordinasyonunda yapılan Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, Altınova da gerçekleştirildi.

Altınova, “Harekette Bende Varım” dedi Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Delegasyonu tarafından yürütülen,Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu’nun koordinasyonunda yapılan Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, Altınova’da gerçekleştirildi.
Bireyleri ve toplumu ömür boyu sürecek fiziksel aktiviteye teşvik ederek sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
HERSEK SAHİLİNDE ETKİNLİK DÜZENLENDİ
81 ilde, 23-30 Eylül tarihlerinde “Harekette Bende Varım” sloganı ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlikler bu yıl Altınova Belediyesi Hizmet Binasından başlayarak Altınova Hersek Sahili’ne kadar yürünmesiyle başlandı. Hersek Sahilinde ise çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Bu haber 474 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ