ARMUTLU TARIMSAL YATIRIMLAR İNCELENDİ

ARMUTLU TARIMSAL YATIRIMLAR İNCELENDİ

Tarih 09 Aralık 2021, 13:35 Editör

Tarım Orman iİl Müdürü Suat Parıldar, Armutlu Kaymakamı Alpaslan Kılıç ile birlikte Armutlu da faaliyet gösteren Tarımsal Yatırım Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tarım Orman iİl Müdürü Suat Parıldar, Armutlu Kaymakamı Alpaslan Kılıç ile birlikte Armutlu'da faaliyet gösteren Tarımsal Yatırım Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
JEOTERMAL MEYVE SEBZE
İl Müdürü Parıldar, beraberinde Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya olduğu halde Armutlu'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Müdürü ilk olarak Armutlu Kaymakamı Alpaslan Kılıç ile birlikte Armutlu ilçesinde faaliyet gösteren Jeotermal Meyve Sebze Kurutma Tesisini ziyaret etti. Suat Parıldar, Kaymakam Alpaslan Kılıç ile birlikte burada Jeotermal Meyve –Sebze Kurutma tesisindeki makineleri inceleyerek işletme yetkililerinden bilgiler aldı. Ardından Bakanlık destekleriyle yapılan Zeytinyağı fabrikasına geçen İl Müdürü Suat Parıldar ve Kaymakam Alpaslan Kılıç, burada da tesisin işleyişiyle ilgili işletme sahibinden bilgiler aldı.
 
İNCELEMELERDE BULUNDULAR
İl Müdürü ve Kaymakam Alpaslan Kılıç daha sonra Fıstıklıya geçerek Fıstıklı Balıkçı Limanını ziyaret ettiler. Kooperatif başkanı Halil Baruttan 29-30 Kasım tarihlerinde Yalova'yı da etkisi altına alan Lodos'un balıkçı barınaklarına verdiği hasarla ilgili bilgiler aldıktan sonra tekneyle Bakanlık destekleriyle yapılan midye çiftliklerinin olduğu bölgeye geçerek midye çiftliğinde incelemelerde bulundular.

Bu haber 525 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ