AŞK KÖPRÜSÜ BİRKEZ DAHA YENİLENİYOR

AŞK KÖPRÜSÜ BİRKEZ DAHA YENİLENİYOR

Tarih 09 Aralık 2021, 13:30 Editör

Yalova nın önemli lokasyonlarından ve gece ışıklandırılmış güzel görüntüsüyle Yalova nın fotoğraf çekilme noktalarından biri olan Ak Şemseddin Köprüsünde çalışmaların kısa sürede bitmesi planlanıyor.

Yalova’nın önemli lokasyonlarından ve gece ışıklandırılmış güzel görüntüsüyle Yalova’nın fotoğraf çekilme noktalarından biri olan Ak Şemseddin Köprüsü’nde çalışmaların kısa sürede bitmesi planlanıyor.
KISA SÜREDE BİTMESİ PLANLANIYOR
Köprü üzerinde mevcut olan malzemenin deforme olduğunu belirten Yalova Belediyesi ekipleri; “Ak Şemseddin Köprüsü üzerinde bulunan malzeme zamanla deforme olmuş ve kullanılamaz hale gelmişti. Yapmış olduğumuz çalışmada köprü zemini Solit Full Deck dayanıklı malzeme ile kaplanacak. Köprüden çıkarılacak olan malzemeler ise geri dönüşüm olarak şehrimizin farklı noktalarında saksı malzemeleri olarak kullanılacak” dediler.

Bu haber 459 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL HABERLER

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır”

“Bizim sevdamızda, davamızda Altınova’dır” Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilen...

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı

Altınova’da 4 bin kişi birlikte oruç açtı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen, “Birlik ve Dayanışma”...

ALTINOVA HABER GAZETESİ